Мениджърът на съперника на ЦСКА в Лига Европа ТНС Майк Дейвис похвали българския тим при пристигането си в София. "Червените" посрещат уелския тим в първи плейоф в Лига Европа на 19 август (четвъртък) от 21,30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

“ЦСКА е страхотен отбор, но ние просто се наслаждаваме на момента, защото сме най-прогресиралият уелски тим в евротурнирите. Много е трудно да намериш подходящ полет. Е, лесно е да намериш какъвто и да е полет, но ние сме 26 човека, и бе по-трудно да намерим места за толкова много хора. Добре е и защото ще имаме повече време да се адаптираме, да се подготвим. Жегата е доста по-сериозна, отколкото сме свикнали. Освен това, страната ви е хубава, и за момчетата ще е приятно да се срещнат с нова култура”, обясни мениджърът на ТНС.

“Прочетохме разни неща в пресата. Но според мен това може да е нож с две остриета. Няма да промени по никакъв начин нашият подход към мача. Трябва да си свършим работата, и каквото стане – стане”, каза треньорът по повод проблемите на ЦСКА в последните няколко дни.

“Ако успеем да вкараме гол тук, ще е страхотен аванс за реванша, но ако не успеем, ще е трудно”, завърши Майк Дейвис./БЛИЦ