Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс не скри огромното си разочарование от съдийството при гостуването на Борнемут, завършило 3:3.

„Чуковете” поведоха в 89-ата минута, но в добавеното време „черешките” изравниха след скандален гол. Първоначално попадението на Калъм Уилсън беше отменено, след като асистент-реферът Саймън Лонг вдигна флага си за засада, но главният съдия Боб Мадли, след дълга консултация с колегата си, все пак призна гола. Телевизионните повторения показаха, че засада няма, но се видя друго -  играчът на домакините засече топката с ръка.

"Когато асистентът вдигна флага, бях облекчен. Но след това не можах да повярвам, че главният арбитър не зачете решението на помощника си. Мисля, че може да има съмнение за засада, тъй като играчите изглеждаха на една линия, но няма съмнение, че футболистът на Борнемут отклони топката с ръка. Не мога да разбера как Мадли прецени, че трябва да отмени решението на помощника си", ядосано коментира шотландският мениджър на „чуковете”.

"Разочаровани сме, защото имахме преднина от 3:2 в резултата и загубихме две важни точки. Не играхме много добре през целия мач, но показахме дух. Стигнахме до обрат, но да изпуснем победата по този начин е убийствено. Все пак показахме и доста хубави неща, но трябва да се защитаваме много по-добре", допълни Мойс. 
РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА