Звездата на Барселона Лионел Меси даде откровено интервю, в което говори за кариерата си, отношенията с баща му, хората, на които се възхищава и с които поддържа връзки.

“Има много хора, които очакват да спра да печеля награди и мачове. Барселона да закъса, но на мен не ми пука. Излизам на терена за победа и правя всичко възможно да я постигна. Има обаче един човек, чието мнение е важно за мен, а той постоянно ме критикува. Това е баща ми. И 4 гола да вкарам, той пак не е доволен. Малко са мачовете, след които ме е хвалил. Иначе постоянно ми намира кусури в играта”, призна Меси.

”Истината е, че в мен има спортна злоба и жажда за успехи. Искам постоянно да съм на терена. Веднъж Гуардиола ме смени при победата с 4:0 над Валенсия. Разсърдих му се, защото исках да доиграя мача. Сега осъзнавам, че това е глупаво, но понякога емоциите взимат връх”, продължи Меси

Той сподели, че обича в свободното си време да играе футбол на плейстейшън.

“Влизам онлайн и играя срещу хора от цял свят. Добър съм не само на терена, но и в мрежата. Имало е случаи хора да ми се ядосат, че им отнемам топката или че ги побеждавам”, продължи аржентинският футболен магьосник.

Носителят на 4 златни топки призна, че и той си има своите идоли.

“Извън футбола се възхищавам на Кобе Брайънт, Федерер, Надал, Джокович. Те са невероятни атлети. Футболистът, на който се възхищавам, е Серхио Агуеро. Не го казвам само, защото сме приятели. Наистина го мисля”, завърши Меси.