ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Тази среща беше една от петте за прогнозиране в 15-ия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. ВИЖТЕ КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 15-ИЯ КРЪГ - ТУК!

Шампионът ПСЖ надви трудно у дома Тулуза с 2:1 в мач от 22-рия кръг на френската Лига 1. Парижани бяха без две от звездите си Неймар и Килиан Мбапе, които са контузени, а в състава на гостите цял мач записа бившият футболист на Левски Стайн Спиерингс. Бранко ван ден Боомен (20) даде аванс на гостите, а Ашраф Хакими (38) възстанови равенството и след почивката Лионел Меси (58) донесе успеха на парижани с красив гол.

Началните минути на мача бяха спокойни и сериозни опасности за двете врати липсваха, а още в 14-ата минута домакините направиха принудителна смяна, след като Ренато Санчес се контузи. Шест минути след това гостите изненадващо излязоха напред в резултата. При изпълнение на пряк свободен удар Марко ван ден Боомен успя да промуши топката между лошо подредената стена и изненада Донарума в десния ъгъл за 1:0.

Парижани отговориха в 38-ата минута, когато Карлос Солер комбинира с Ашраф Хакими, който си нагласи топката за удар и с прекрасно изпълнение от дистанция вкара за 1:1.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Домакините стигнаха до пълния обрат в 58-ата минута, когато Хакими и Витиня комбинираха сполучливо. Топката се озова на пътя на Лионел Меси, който стреля от границата на наказателното поле и преодоля Дюпе за 2:1.

В 75-ата минута Меси си поведе прекрасно топката и преодоля съперник. Световният шампион с Аржентина проби през центъра и стреля много опасно, но малко над напречната греда.

До самия край ПСЖ трябваше да трепери, защото така и не успя да вкара трети гол. В добавеното време на срещата Джанлуиджи Донарума направи ключово спасяване при удар на Антони Руо и подсигури трите точки за шампионите. В ответната атака Меси стреля в гредата. Витиня имаше възможност за добавка. Стражът на Тулуза отново се намеси и запази резултата непроменен.

След трудния успех ПСЖ събра 51 точки на върха и е на пет пред втория Олимпик (Марсилия). Тулуза е 12-и с 29 точки.

В следващия кръг от Лига 1 ПСЖ гостува на Монако, докато Тулуза посреща Рен.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК