Звездата на Барселона Лионел Меси сподели, че по никакъв начин не иска да се мери с португалеца Кристиано Роналдо от Реал (Мадрид), който от своя страна изрази почти същото мнение.

Двамата играха снощи един срещу друг, като Аржентина успя да надвие Португалия с 2:1 в контрола, играна в Женева (Швейцария). Както Меси, така и Роандо успяха да се разпишат по веднъж за националните тимовете на своите страни.

„Това не беше мач между Барселона и Реал (Мадрид) или между Меси и Кристиано Роналдо. Не водим лична битка, за да видим кой е по-добър футболист. Просто правим най-доброто, за да може отборите ни да побеждават”, заяви Меси след мача.

Кристиано Роналдо изрази почти същото мнение след мача в Женева. "Трябва да отбележа, че това не беше дуел между Меси и мен. Играхме за Аржентина и Португалия. И двамата се представяме по-добре отколкото на световното първенство. Жалко е все пак, че загубихме днес, тъй като Аржентина не ни превъзходждаше”, сподели след мача в Женева португалецът.

От началото на сезона аржентинецът има 42 гола от общо 32 изиграни мача, докато Роналдо е с 37 попадения в 39 срещи. /БЛИЦ