Лионел Меси и Кристиано Роналдо на едно място! Не говорим за футболен терен, нито за церемония по награждаване на най-добрите играчи. Става въпрос за кратък клип, който може да зарадва едно дете. А освен звездите на Барса и Ювентус, в него участват носителят на Златната топка за 2018 г. Лука Модрич, Единсон Кавани, Раджа Нинголан, Паоло Дибала и куп други знаменитости.

Кой има сили да събере толкова любими футболисти на едно място? Май само футболистът на Интер Мауро Икарди. По този начин той честити 10-ия рожден ден на доведения си син Валентино.

Страхотният жест на Икарди не остана незабелязан от почитателите на футбола по цял свят, които определиха подаръка като перфектен за малчугана, който е тръгнал по стъпките, както на Мауро, така и на истинския си баща Макси Лопес.

Майка на Валентино пък е красивата Уанда Нара, която внесе раздор в отношенията между двамата играчи. Преди блондинката да се раздели с дългокосия нападател и да заяви, че е влюбена в Икарди, двамата бяха добри приятели.