Голмайсторът на Барселона Лионел Меси заяви, че играе хазарт само на терена. Така аржентинецът отговори на слуховете, че може да се е превърнал в комарджия, след като на два пъти в последния месец бе спипван да излиза от казина в Барселона и Лондон с приятеля си Сеск Фабрегас от Челси.

В края на миналата седмица аржентинецът и половинката му Антонела Рокусо се възползваха от това, че Барса няма мач през седмицата и отидоха на гости на близките си приятели Фабрегас и Даниела Семан. Така Меси върна визитата на Фабрегас, който посети Барселона преди мача с Манчестър Сити, а двамата заедно с Пике осъмнаха в казино.

"Има хора, които смятат, че моят начин на игра е инстинктивен. Не знам дали наистина е така, но е вярно, че играя хазартно. На игрището винаги се опитвам да направя най-доброто отиграване, да взема най-доброто решение. Да направя това, което съперникът не очаква от мен и да не правя това, което той очаква от мен", сподели Меси пред списание Four Four Two.

"Усещайки тревата под краката си, се чувствам сигурен. Използвам голямото напрежение, за да бъда още по-добър, защото то ми помага да развивам уменията си", допълва аржентинецът.