ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Лионел Меси даде огромно интервю за „Оле“, в което говори по много теми. Световният шампион с Аржентина позира и с новата фланелка на националния тим, на която греят вече три звезди. С нея „гаучосите“ ще се появят на терена за първи път през март.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

На Меси му бяха зададени много въпроси, но един от тях вълнува милионните му почитатели не само в неговата родина, но и в света:

Ще те видим ли в игра и на Мондиала през 2026 година?

Отговорът на Меси:

"Все още не знам, не мога да отговоря сега. Винаги съм казвал, че ми се струва, че ще бъде много трудно да отида на следващото световно първенство заради възрастта ми. Обичам да играя футбол, обичам това, което правя, и докато съм във форма и се чувствам добре, ще продължавам да се наслаждавам, ще го правя. Но Мондиалът през 2026 година все още е далеч. Не искам да изпреварвам нещата. Но казвам и ще повторя: струва ми се, че ще бъде трудно поради възрастта и времето. Но зависи как върви кариерата ми.

Скоро ставам на 36 години, ще видя накъде ще върви кариерата ми, ще реша какво да правя по-нататък. Всичко зависи от много неща“.