Звездата на Барселона Лионел Меси призна, че иска да стане баща. Аржентинецът сподели, че вече мечтата му е да създаде поколение.

"Мечтая да съм баща. Във футбола се изправяш пред много предизвикателства и подкрепата на семейството ми помага много. Семейството винаги е до мен и често е от решаващо значение за живота и кариерата ми, особено за това да бележа толкова много голове, което е най-трудно", призна Меси.

Както е известно, от няколко години аржентинецът има връзка със сънародничката си Антонела Ракуцо. По непотвърдена информация двамата са сключили брак през лятото.

Междувременно Лео получи поредните си награди. Той и съотборниците му от Барса обраха отличията на Лигата в Испания. Меси стана най-добър футболист и най-добър нападател. Треньорът Пеп Гуардиола стана най-добър в своята категория. Виктор Валдес, Ерик Абидал, Шави и Андрес Иниеста се окичиха съответно с признанието най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър халф и най-добър офанзивен халф.

Най-добър млад играч е Икер Мунянин от Атлетик (Билбао), а призът за феърплей беше спечелен от Алберто Ривера (Спортинг Хихон).