ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболната суперзвезда Лионел Меси дебютира с гол и победа в МЛС. 36-годишният аржентинец се разписа при успеха на Интер Маями с 2:0 като гост на Ню Йорк Ред Булс. Така Меси няма загубен мач откакто премина при „чаплите“ през това лято. Той първо спечели купата на Лигите, а след това помогна на тима си да се класира за финала на US Open Cup.

Седемкратният носител на „Златната топка“ започна като резерва, но се появи в игра в 60-ата минута на мястото на Леонардо Кампана. Диего Гомес откри резултата в 37-ата минута, когато в наказателното поле овладя пас на Ноа Алън, обърна се и прати топката в мрежата.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

В предпоследната минута на редовното време Лео Меси откри головата си сметка в МЛС. Той се разписа при атака с много разменени пасове пред наказателното поле на Ню Йорк Ред Булс, а накрая завърши точно след двойно подаване със сънародника си Бенхамен Кремаши.

Победата позволи на Интер Маями да напусне последното място на Източната конференция на МЛС, изпреварвайки с две точки Торонто, който има три мача повече.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!