ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Лионел Меси е взел частично решение за своето бъдеще и няма намерение да се завръща в Барселона, съобщи изненадващо каталунското издание Mundo Deportivo.

Бъдещето на аржентинеца е сред най-обсъжданите теми в европейския футбол в последните месеци, след като стана ясно, че той няма намерение да остава в ПСЖ. Така през юли Меси ще стане свободен агент и може да премине в който тим пожелае без трансферна сума.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Интерес към Меси има от бившия му отбор Барселона, както и от Саудитска Арабия, където Ал Хилал е готов да позлати световния шампион с Аржентина и носител на рекордните седем „Златни топки“.

Въпреки че президентът на Барса Жоан Лапорта и треньорът Шави изразиха желание Меси да се върне, футболистът няма ясна гаранция от клуба, че той ще може да покрие финансовите му изисквания, макар те да са занижени спрямо първия му престой на „Камп Ноу“. Това е причината на преден план да излезе Ал Хилал, който иска да го доведе в първенството на Саудитска Арабия, където играе Кристиано Роналдо в Ал Насър.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!