ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболната звезда Лионел Меси се отличи с хеттрик навръх 36-ия си рожден ден. Той участва в бенефиса на бившия си съотборник в националния отбор Макси Родригес, който се проведе на стадион „Марсело Биелса“ в Росарио.

Меси игра за сборна формация на Аржентина, която загуби с 5:7 от домакина Нюелс Олд Бойс. 42 000 зрители на стадиона поздравиха световния шампион от Мондиал 2022 за рождения му ден.

Зрителите на стадиона видяха още изявите на терена на легендарния нападател Габриел Батиститу, Серхио Агуеро, Анхел ди Мария, Леандро Паредес, Езекил Лавеци и на настоящия селекционер на националния отбор на „гаучосите“ Лионел Скалони.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Макси Родригес също вкара хеттрик. Той игра с екипите на Аржентина и Нюелс Олд Бойс по време на бенефиса си. С голове се отличиха и дъщерите на прекратилия кариерата си бивш аржентински национал Алма и Айтана.

"Тук е моят дом и винаги съм се връщал. За мен е чест да играя пред вас", заяви Меси в емоционална реч, в която определи Макси Родригес като футболна легенда.

Както е известно, Лионел Меси никога не е играл за любимия си тим Нюелс Олд Бойс, но всяка година подновява членската си карта на фен на отбора. Членове на клуба са и неговите синове Тиаго и Матео.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ГОЛОВЕТЕ НА МЕСИ В БЕНЕФИСА НА МАКСИ РОДРИГЕС

 

Newell's Old Boys 0 - [1] Argentina | Lionel Messi Free Kick 3'
by u/FerneCola in soccer

 

 

Newell's Old Boys 1 - [3] Argentina | Lionel Messi Chip 35'
by u/FerneCola in soccer

 

 

Newell's Old Boys 2 - [4] Argentina | Lionel Messi Hat Trick 43'
by u/FerneCola in soccer