ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси записа победен голов дебют за новия си отбор Интер Маями. 36-годишният аржентинец донесе успеха на американския тим с 2:1 над мексиканския Крус Асул в мач от група Юг 3 на Купата на Лигите. Сред зрителите на стадиона във Форт Лодърдейл бяха известни лица от спорта и шоубизнеса, като се отличаваха Леброн Джеймс и Серина Уилямс.

Меси влезе като резерва през второто полувреме и в добавеното време на двубоя реализира победното попадение за Интер Маями. Заедно със седемкратния носител на „Златната топка“ в 54-ата минута на терена се появи и другото звездно попълнение на тима – Серхио Бускетс. С влизането си в игра Меси получи и капитанската лента, която му беше връчена от американския национал ДеАндре Йедлин.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Интер Маями поведе точно преди почивката, когато финландецът Робърт Тейлър беше точен. Мексиканският Крус Асул изравни в 65-ата минута чрез Уриел Антуна. В добавеното време на срещата Меси беше фаулиран пред наказателното поле, сам се зае с изпълнението и неспасяемо прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Андрес Гудиньо.

В Купата на Лигите участват отбори, участващи в първенството на Мексико и шампионата на МЛС. С успеха си Интер Маями оглави класирането на група Юг 3. Във втория си мач от турнира Меси и съотборниците му ще играят срещу Атланта Юнайтед на 26 юли от 2:30 часа българско време.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!