Голямата звезда на Барселона и Аржентина Лионел Меси за пореден път разясни какво точно смята да прави за в бъдеще и какво точно е искал да каже с думите „във футбола няма нищо сигурно”, изтълкувани от медиите като нов намек за напускане на „Камп Ноу”. 27-годишният нападател остана втори в класацията за „Златната топка” за 2014 година, спечелена от големия му конкурент и голмайстор на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо за трети път в кариерата му.

"Малко е изморително да се налага да обяснявам всяка дума, която казвам. Често, когато не се появявам и не отричам разни слухове пред медиите е, защото те винаги променят думите ми и създават противоречиви информации”, сподели Меси.

„Нямам никакво намерение да напускам Барселона. Всичко, което казах е, че във футбола никога не знаеш какво ще се случи в бъдеще. Миналата година беше много трудно в Барселона за мен и персонално, и професионално. Отношенията ми с Луис Енрике са точно същите, както на всеки един друг футболист от съблекалнята", допълни аржентинецът.