ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Николай Михайлов се похвали, че кариерата му продължава в Италия. Вратарят публикува снимка на официалната си страница във "Фейсбук", на която доволно позира, споделяйки, че е изпълнил една от мечтите си - да играе на Ботуша.

В същото време българският национал сподели пред медиите в Холандия, че вече е изиграл последния си мач с екипа на Твенте.

"Тръгвам си. Много скоро ще имам нов отбор. Трябва да бъдат доуточнени всички финансови условия преди трансферът да стане факт", споделя Михайлов, който е очакван тази вечер в Милано, за да премине медицински прегледи.

Както вече стана ясно, българският национал продължава във Верона, като дори се очаква клубът от Серия "А" да откупи правата му от холандците.

"Милан може да е нещо за по-късен етап. Първо ми трябва междинна стъпка, каквато е сегашният ми трансфер", добавя синът на Борислав Михайлов.

Изпълнителният директор на Верона Шон Солиано вече потвърди, че сделката за Михайлов е факт и той идва в италианския тим. Както е известно, за отбора през миналия сезон в Серия "Б" игра Валери Божинов. Верона също така се облизва и за още един български национал - защитникът на Партизан Иван Иванов.