В понеделник Милан ще представи скъпо попълнение твърдят италианските медии, а според UnoNotizie.it това ще бъде Сеск Фабрегас от Арсенал. Очаква се трансферът да струва около 30-35 милиона евро, а сумата за това ще бъде осигурена от продажбата на Андреа Пирло на Челси.

“Росонерите” имаха катастрофални резултати по време на подготовката, като спечелиха само един мач. Милан записа загуби от мексиканския Америка, Челси, Интер, Байерн, Бока Хуниорс и Бенфика, а снощи добавиха нови две поражения от Интер и Ювентус на турнира за трофея “ТИМ”
 
В понеделник “червено-черните” са домакини на годишния турнир “Луиджи Берлускони” и отново играят с Ювентус. Очаква се тогава да има голяма демонстрация срещу собственика на тима Силвио Берлускони. През лятото клуба направи само един голям трансфер, привличайки Клаас-Ян Хунтелаар от Милан. Преди това обаче продаде звездата си Кака.
 
В опит да усмири тифозите Берлускони се очаква да обяви нов трансфер в клуба, като името ще бъде много известно и ще задоволи претенциите на феновете. Според UnoNotizie.it това ще бъде Сеск Фабрегас. Испанецът ще бъде привлечен срещу 30-35 милиона паунда, а част от парите ще бъдат възстановени от продажба на Андреа Пирло в Челси, въпреки че само преди седмица Берлускони да обяви, че италианският национал ще остане в клуба да края на кариерата си./БЛИЦ