Милан постави ултиматум на Марио Балотели. Шефовете на клуба искат от най-голямата си звезда да се раздели с личния си мениджър Мино Райола. Според “росонерите” маститият агент е с отновна вина за постоянните проблеми и скандали с италианския национал. Райола е един от най-популярните футболни мениджъри в света.

Освен Балотели, от неговите услуги се ползват звезди като Марек Хамшик, Пол Погба и Златан Ибрахимович. Доскоро Райола отговаряше и за нашия национал Станислав Манолев.

Италианецът често се забърква в скандали. Наскоро той беше наказан заради изказванията си срещу президентите на ФИФА и УЕФА. Райола нарече Сеп Блатер “побъркан диктатор”, а определението му за Платини беше “шеф на мафията”.

Мино Райола бе глобен с 5000 швейцарски франка и плати още 1000 франка, което е таксата за работата на дисциплинарната комисия.

45-годишният Райола изрази съмнения в манипулации при работата на ФИФА в гласуването за определяне на носителя на “Златната топка”. Футболният агент категорично заяви, че Ибрахимович заслужава да вземе наградата.