Кака няма да играе в Милан. Това обяви официално вицепрезидентът на клуба Адриано Галиани. “Преговорите за Кака се провалиха. Не е възможно да завършим сделката по финансови причини. Сделката пропадна преди час. Уж се бяхме разрбрали по всички въпроси, но...”, заяви Галиани. Новината идва веднага след информацията на италиански сайт, че бразилският национал е преминал под наем в Милан до края на сезона.

Миналата седмица бразилецът обяви, че е склонен да си намали заплата, за да се върне на “Сан Сиро” от Реал (Мадрид), където се мъчи на резервната скамейка.

Още преди два дни Галиани призна, че е песимистично настроен относно трансфера. “Ще бъде много сложно Кака да се върне в Милан. Но ще се опитаме. Проблемът е там, че преговорите с Реал (Мадрид) са усложнени заради заплатата на играча. В Италия е трудно да се плащат по 5 милиона евро годишно, коментира Галиани. - Кака трябва да направи компромис, ако иска да играе отново при нас. Важно е да се отбележи, че може да играе на Мондиал 2014 при положение, че склони на нашите условия."