Георги Миланов изигра поредния си силен мач за МОЛ Види. Българският атакуващ полузащитник блесна при ценната победа с 1:0 над Уйпещ, асистирайки на Роланд Юхашч за гола му в 58-ата минута. 

Мачът беше паметен - първи за МОЛ Види на новопостроения стадион "МОЛ Арена Состой". Унгарският премиер Виктор Орбан присъства на трибуните на модерното съоръжение в Секешфехервар. Именно той е "виновникът" за изграждането на новия стадион, на който Георги Миланов и съотборниците му се преместиха, след като досега играха на "Панчо Арена" в село Фелчут. Както е известно, МОЛ Види е клубът на Орбан, който изигра ключова роля и при привличането на Миланов в отбора през това лято. 

Важната фигура и снощи остана впечатлен от българина, който със сърцатата си игра помогна за даването на победния старт на тима на новия стадион. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

След успеха МОЛ Види събра 25 точки след 14 кръга в първенството на Унгария. Миланов и компания изостават само с 5 от лидера Ференцварош, който преследват по пътя към шампионската титла.

"За мен Виктор Орбан е изключителен човек, лидер, който прави много за развитието на Европа. Силно вярвам, че Борисов и Орбан ще продължат да работят за постигане на стабилност, сигурност и просперитет на Европа", коментира Миланов в интервюто, което даде за БЛИЦ след като подписа с амбициозния унгарски клуб

Богара програма беляза церемонията по откриването на "МОЛ Арена Состой" снощи. На стадиона имаше светлинни ефекти и изпълнения на танцови състави. Музикални изпълнители също забавляваха публиката. Бяха представени и юношеските отбори от школата на клуба.

Припомняме, че това лято МОЛ Види елиминира Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионска лига след 0:0 в Разград и победа с 1:0 на стадион "Панчо Арена".