Медицински преглед решава днес дали Георги Миланов ще попадне в групата на руския ЦСКА за неделното московско дерби срещу Локомотив.

Българската звезда изпълни специална 10-дневна рехабилитационна програма, след като доказаният шведски грубиян Понтус Вернблум го контузи със зверски ритник на тренировка. Поводът са два финта на любимеца на Христо Стоичков, които поставили скандинавеца в смешна ситуация пред съотборниците. Цената за 21-годишният ни национал обаче се оказа солена - разкъсани връзки на левия крак, наложили интензивно лечение в модерната база на руския шампион.

Измъчващата го травма все още му пречи да дебютира с фланелката на ЦСКА в официален мач. Миланов използва принудителната пауза, за да реши битови проблеми в един от най-скъпите градове на света. Футболист №1 на България си избра апартамент от 250 кв./м в скъпарски квартал на столицата. За жилището клубът ще се бръкне с близо 90 000 евро на година, пише "Труд". Играчът, когото ЦСКА купи от Литекс за 2,75 млн. евро, ще кара и мощен джип на известна автомобилна компания.

Веднага след пристигането си Миланов дебютира с 45 минути в контрола с Волга и получи адмирации за показаното през второто полувреме на мача. В ЦСКА очакват Георги да замести напускащата звезда Кейсуке Хонда. Японецът се договори с Милан.