ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото милионно попълнение на ЦСКА Матиас Фаетон блесна с два гола за Гваделупа при убедителната победа с 4:1 над Куба в мач от група „D“ на Златната купа на КОНКАКАФ, игран в Хюстън.

Още в 13-ата минута Фаетон откри резултата, когато с мощен удар не остави никакви шансове на вратаря Райко Аросарена. В 41-ата Анж-Фреди Плюман удвои, а две минути по-късно новият футболист на „армейците“ се разписа за втори път.

Антони Барон вкара четвъртия гол за Гваделупа само пет минути след почивката. Малко след това Матиас Фаетон имаше шанс да оформи хеттрик, но ударът му мина встрани от вратата. В 70-ата минута той отстъпи мястото си на Стивън Давидас.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Кубинците върнаха едно попадение в 62-ата минута, след като Аричел Ернандес беше точен от дузпа. В края на мача Куба остана с човек по-малко, след като Алдаир Руис получи червен картон.

С този успех Гваделупа оглави класирането в групата с актив от четири точки, колкото има и Гватемала, която направи нулево равенство с Канада. „Кленовите листа“ са трети с две точки, а Куба е на последното място без спечелен актив. В сряда (5 юли) предстои директен сблъсък между Гватемала и Гваделупа.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!