Българският футболист Константин Мирчев не спира да блести с изявите си по кипърските терени. Юношата на ЦСКА се превърна в герой за Онисиос, който постигна победа с 2:1 като гост на ПАЕЕК. Мачът бе от 6-ия кръг на шампионата във втора дивизия.

33-годишният халф се разписа с глава в 90-ата минута, засичайки центрираната от корнер топка. Така Мирчев донесе първата победа на Онисиос от началото на сезона. Преди дни българинът вкара и при загубата с 1:3 от Агия Напа. Във временното класиране Онисиос е на предпоследното 13-о място с едва 4 спечелени точки от 6 изиграни срещи до момента.

След победата логично медиите в Кипър обявиха Мирчев за най-добър играч в мача. В срещата с ПАЕЕК участие взе и юношата на ЦСКА Кристиян Узунов. Талантливият защитник премина това лято във втородивизионния кипърски клуб.

Преди дни Онисиос се раздели с българския си треньор Гошо Петков. Бившият нападател на Локомотив (Сф) и екстреньор на юношеските ни национали вече не е наставник на Мирчев и Узунов, а начело на отбора е Михаил Стилиану. Последният е водил Онисиос и преди идването на Гошо Петков.