Плеймейкърът на Интер Уесли Снайдер може да премине в Манчестър Юнайтед до края на седмицата, съобщава английският вестник “Мирър”. Според изданието босовете на “нерадзурите” са приели офертата от 30 милиона паунда на “червените дяволи” за холандския национал.

Така от Интер ще дадат разрешение на Снайдер да започне преговори с Манчестър Юнайтед за личните си условия. Именно обаче високите финансови изисквания на холандския халф може да се окажат пречка за осъществяването на трансфера. Той не желае орязване на своето възнаграждение. За да получава идентична заплата в Англия, Снайдер ще трябва да прибира по 190 000 паунда седмично, а “червените дяволи” няма как да предложат подобна заплата на ново попълнение.

Според "Мирър" босовете на Интер са обмисляли и варианта Димитър Бербатов да бъде включен като част от сделката и българинът да бъде трансфериран в обратна посока. "Нерадзурите" обаче са предпочели да получат цялата сума за Снайдер и след това отделно да преговарят за привличането на Бербатов. /БЛИЦ