Ръководството на Манчестър Юнайтед не смята да привлича Джейдън Санчо това лято, информира "Mirror". Крилото на Борусия (Дортмунд) е на челно място в списъка с желани попълнения на Оле Гунар Солскяер и доскоро на "Олд Трафорд" работеха активно по осъществяването на сделката. Сега обаче ситуацията е различна и "червените дяволи" предпочитат да изчакат до следващото лято, за да си осигурят услугите на английския национал.

Нещата стоят по следния начин: в Борусия не са притиснати от финансовата криза до степен, която да ги принуди да се разделят със Санчо за по-малко от исканите 100 млн. паунда. Дори да може да си позволи тази сума, Юнайтед няма да я плати. В клуба са наясно, че ще си навлекат много упреци от различни посоки, ако инвестират толкова много пари във време, когато обществото страда заради пандемията от COVID-19.

Неотдавна изпълнителният вицепрезидент на английския гранд Ед Уудуърд публично обяви, че скъпи трансфери в следващите месеци биха били неоправдани на фона на новата реалност, с която ще се сблъска спортът. 

Юнайтед се надява, че след края на следващия сезон ще може да привлече Санчо, защото едва ли друг клуб ще извади исканата от Борусия (Д) сума това лято. В Дортмунд пък са доволни, че ще имат на разположение 20-годишния талант за още една година, макар че бяха готови да го продадат при изгодна оферта.