Българският вратар на Сиена Михаил Иванов бе титуляр в контролата на отбора срещу местния Буноконвенто, спечелена с 8:0 от тима му. Точни за тосканците бяха Калайо и Гезал на два пъти през първата част, Никола Аморузо се отличи с хеттрик след почивката, а Макароне и Зито оформиха крайния резултата.

Юношата на Левски бе на терена до 60-ата минута, когато бе заменен от един от юношите на клуба. Двубоят бе загрява преди сблъсъка с Интер в неделя вечер на "Джузепе Меаца" от 36-ия кръг на Серия "А". Както е известно, Сиена си осигури участието в италианския елит и през следващия сезон, докато "нерадзурите" ще търсят успех, за да завоюват 17-то си Скудето.

20-годишният Иванов бе резерва на Джанлука Курчи срещу Палермо (1:0) в последния кръг на калчото, тъй като Елефтереполус и Манита са с травми. Курчи също има лека травма и не тренира пълноценно и затова не игра в контролата, но се очаква да е титуляр срещу шампионите в неделя вечерта.

Има вероятност българинът да бъде в групата и срещу Интер, като отново да е на резервната скамейка този път на "Джузепе Меаца". Иванов направи много силен сезон с дублиращия тим на тосканците, където е втори капитан и в неделя започват плейофните срещи, информира Sportal. Вторият отбор на Сиена играе също с Интер, но като домакин и при положение, че Манита се възстанови, Иванов ще играе за дублиращия състав и няма да пътува за Милано с представителния отбор. /БЛИЦ