Германската футболна легенда Томас Хеслер е сполетян от мистериозна болест. Заради проблема 56-годишният световен и европейски шампион не може да провежда тренировките на шестодивизионния берлински Пройсен.

Според информация на „Билд“, Хеслер е получил загуба на паметта по време на последния мач на тима си през уикенда и не е успял да говори с футболистите. Бившият халф на Ювентус, Рома и Борусия (Дортмунд) се е оплакал от болки в гърба и звънтене в ушите. Лекарите все още не знаят каква болест е сполетяла легендарния футболист, а все още не са излезли резултатите от направените кръвни изследвания.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„В момента не мога да провеждам тренировките на отбора, тъй като не знам какво ми е“, коментира Томас Хеслер пред най-тиражираният германски вестник.

„Шокирани сме заради неговото здравословно състояние. Много сме притеснени, тъй като никой не знае какво му е. Няма да го изоставим и да го уволним. Той излиза в болнични. Ще остане част от Пройсен, но с него ще преценим дали като треньор или на друга длъжност“, допълни спортният директор на клуба Пиер Зайферт.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК