ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Баща на две деца почина внезапно, а все още няма обяснения на причините за смъртта му. Тялото на 34-годишния Иван Челикович е било намерено в дома му, което е шокирало неговите роднини и приятели, тъй като той не се е оплаквал от никакви здравословни проблеми.

Иван Челикович е бил активен спортист и до смъртта си играе футбол в родната си Хърватия като защитник. Лекарите направили първоначалния преглед нямат обяснение относно причините за смъртта му. Няма и следи от насилие. Резултатите от аутопсията също не дават яснота, тъй като сърцето и мозъкът не са били увредени. Очаква се токсикологичната експертиза, която трябва да покаже дали в организма на футболиста има следи от упойващи вещества и различни медикаменти.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Челикович започва като юноша на Хайдук (Сплит). Не успява да пробие в първия отбор на хърватския гранд, но все пак играе в местния елит, където носи екипа на Интер (Запрешич).

Силните му изяви не остават незабелязани и през 2016 г. интерес към него проявява испанския Райо Валекано, който по това време е част от Примера дивисион. Играл е за македонския Шкендия (Тетово). В периода 2020-2022 г. Челикович носи екипа на Локомотива (Загреб). След това прекратява професионалната си кариера, но продължава да играе в долните дивизии за Конавлянин.