Станимир Стоилов е изправен пред голяма дилема, след като пред него стоят две оферти. Едната е от Русия, за което БЛИЦ първи писа. Става въпрос за московския гранд Динамо, който, след като изпадна в голяма криза, си търси спешно нов треньор. Другото предложение е от Китай, пишат колегите от Спортал.

БЛИЦ научи, че клубът е Гуанджоу R&F, където наставник е легендарният Драган Стойкович-Пикси, който е пред уволнение.

Нашата агенция разбра и нещо ексклузивно – Мъри вече има резервиран билет и тази вечер е очакван в Китай. Азиатците се опитват да го отмъкнат от Динамо (Москва), след като той има устна договорка с руския клуб.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Според отлично осведомени източници и Динамо, и китайският отбор са извадили на масата нечувани за родните стандарти пари. Едното предложение е за около близо 2,5 милиона долара годишна заплата и то идва именно от най-многолюдната страна. Динамо, който ще има нови и богати собственици, предлага малко по-ниска заплата на Стоилов.

Мъри обаче, въпреки че предпочита да работи в Москва, е решил да отиде на място и да се запознае с условията на китайците.

Очаква се той да се прибере в неделя. Ако до събота няма окончателен отговор от Динамо, Стоилов ще подпише с Гуанджоу R&F.
ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ СПОРТ