Бившият сръбски футболист, а сега треньор на италианския Болоня Синиша Михайлович определено има труден живот. 50-годишният специалист наскоро призна, че страда от левкемия, но след по-малко от два месеца се върба във футбола и излезе край тъчлинията, за да води тима си в шампионатен двубой.

С това сърбинът предизвика възхищението на целия свят, но оказа се, че отдавна е свикнал с трудностите и болестта явно няма как да го уплаши.

Михайлович даде интервю пред списание "Стори" и разкри неподозирани неща от личния си живот.

"Трудните моменти са за това, да те научат. Помня като малък, че много обичах банани, но нямахме пари. Един ден майка ми купи един и ни го даде, а аз трябваше да го поделя с брат ми. Сега ходя в най-хубавите ресторанти, но вкусът който никога няма да забравя е на онзи банан от детството ми", започна разказа си Михайлович.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Преди малко повече от година съпругата ми и аз трябваше пак да станем родители. За съжаление бременността й трябваше да бъде прекъсната, защото да родиш на 50 носи много рискове. Сега това ни тежи и го забелязвам у нея всеки път преди лягане", разказа треньорът и разкри единственото си желание, което мечтае да осъществи, но никога няма да успее. 

"Още нещо, което ми тежи много е това, че не успях да видя покойния си баща преди да почине. Иска ми се да го прегърна, но знам, че няма как да стане", приза Михайлович.

Въпреки всичко той иска да спести всяка болка на децата си и им е забранил да го посещават в болницата.

"По време на лечението загубих косата си, не бях никак добре и не искам да ме виждат такъв. Знам, че всичко ще е наред и затова искам просто да не им създавам такъв спомен", обясни сърбинът.