Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела явно още не може да забрави случая с Димитър Бербатов, който в последния момент избра Фулъм пред “виолетовите”. Както е известно нападателят слезе от самолета на път за Италия, след което преговаря и с Ювентус, за да подпише в крайна сметка с Фулъм. "Виолетовите" обвиниха Ювентус в некоректност.

"Димитър Бербатов взе грешното решение. Може да помоля Юве за обяснение за събитията от онзи ден, но може и да не го направя. Моята Фиорентина си ми харесва такава, каквато е", сподели Монтела по повод проваления трансфер на българина във Флоренция.

"Имаше възможност Стеван Йоветич да напусне, но той е интелигентен играч. Казах му, че тук ще се забавлява и това ще бъде добре за бъдещето му. Може би вече сам го е разбрал. Лука Тони пък е в по-добра форма, отколкото изобщо мога да очаквам. Той ще бъде важен за нас. Когато се върнеш в град, където си имал голям успех, откриваш отново онази енергия и ентусиазъм, с които отново да изумяваш хората", добави Монтела.