Президентът на Интер Масимо Морати сподели своето задоволство от оставането на Уесли Снайдер в отбора. За подписа на холандеца се бориха Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.
 
„Запазването на Снайдер е повече от победа. Това бе нашето желание, защото той е топ играч, който съвсем естествено предизвиква интереса на други отбори. На няколко пъти въпреки слуховете в пресата той ми каза, че иска да остане. Сега съм сигурен, че Уесли ще играе на още по-високо ниво”, заяви босът.
 
Морати коментира и промените в атаката на Интер. Наскоро той даде съвет на треньора Джанпиеро Гасперини да пуска като титуляр Джампаоло Пацини: „Сякаш журналистите измислят хиляда неща от една дума. Аз казах само, че Пацини е играч, който вкарва много голове и не трябва да бъде жертван. А относно схемата с трима защитници – тя не даде очакваните резултати и треньорът ще вземе решение дали да продължи да играе с нея или да я смени. Това не е ултиматум. Наставникът има свободата да прави каквото поиска, стига да ни донесе успех.”