Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо отговори на критиките относно неговата тактика, отправени му от почетния президент на клуба Алфредо ди Стефано.
 
84-годиштият Ди Стефано, който като футболист е спечелил КЕШ в пет поредни години, направи остър коментар за стратегията на Специалния при равенството 1:1 с Барселона в събота.
 
“Той е една от значителните фигури в историята на клуба, а аз съм никой в летописите на Реал (Мадрид). В момента обаче аз съм треньорът на тима и аз избирам тактиката. Решенията ги взимам аз”, заяви Моуриньо на пресконференцията преди финала за Кралската купа с Барселона.
 
В своята рубрика в испански вестник, Ди Стефано обяви, че Барса си играе като котка с мишка и призова за различна стратегия за второто от четирите дербита Ел Класико в рамките на 18 дни.
 
“Знам, че моята тактика е проблем за мнозина от вас. Дори и феновете, които не са професионалисти в тази област, вече започват да прозират моите цели. Точно затова те ще подкрепят отбора на финала за Купата”, заяви Моуриньо./БЛИЦ