Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо отвърна на нападки от страна на съпругата на треньора на Реал (Мадрид) Рафаел Бенитес и я посъветва да се погрижи повече за диетата на мъжа си. Монтсерат Сеара Бенитес заяви пред испанските медии, че нейният съпруг Рафаел винаги трябва да оправя "проблемите", оставени от Специалния. Тя визира факта, че Бенитес води Интер, Челси и сега Реал, след като преди това начело на въпросните тимове е бил Специалния.

"С цялото ми уважение, дамата е малко объркана. Не се смея. Защото нейният съпруг отиде в Челси, за да замени Роберто Ди Матео, а в Реал (Мадрид) отиде да замени Карло Анчелоти. Единственият клуб, в който съпругът ѝ ме е заместил е Интер, където за 6 месеца разруши най-добрия отбор в Европа по това време", коментира Моуриньо.

"Щом тя мисли и говори за мен, трябва да уплътни по-добре времето си и да се погрижи за диетата на съпруга си. Тогава тя ще има по-малко време да говорим за мен", допълни португалският специалист след успеха на Челси срещу Барселона с 4:2 след дузпи в приятелска среща, завършила 2:2 в редовното време.