Челси ще бъде шампион. В това е убеден мениджърът на лидера във Висшата лига Жозе Моуриньо. Особено след като отборът му отпадна от Шампионската лига.

"Мисля, че отговорите на въпросите, които бихме си задали, ще са добри. Наистина вярвам, че ще спечелим титлата. Същата вяра имам и във футболистите. Абсолютна, непоклатима е тя.

Всичко помежду ни е отворено. Никой не се бои да говори, никой не се срамува. Разполагаме с различни гледни точки - от тази на вратаря, до тази на нападателя.

Мнението на всеки един се базира върху това как се представя на терена. Хората на пейката имат различен поглед над нещата. И дискутираме, стигаме до изводи.

Това, което сега можем да направим, е да спечелим Висшата лига. Остават 11 мача само в това състезание. Намираме се в добро положение, в по-добро от всеки друг отбор. Всеки би искал да е на нашето място.

Страницата "Шампионска лига" вече е затворена. Но трябва да продължим да пишем книгата. Нека видим дали последната глава ще бъде с шампионската титла в ръцете ни", коментира Моуриньо.