Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Барселона приема Челси в полуфинал-реванш в Шампионската лига. Двубоят е днес от 21:45 часа, а в първата среща лондончани спечелиха с 1:0. Само преди няколко дни каталунците паднаха в дербито с Реал (Мадрид) в Примера дивисион с 1:2. След триумфа и сигурната титла за “белите” Жозе Моуриньо започна психологическа атака срещу Барселона преди днешния им мач с бившия му отбор Челси.

Специалния напусна Лондон преди около 5 години, но образът му продължава да витае в Челси. Специалния е изпратил мобилизиращи съобщения на бившите си футболисти Петер Чех, Ашли Коул, Франк Лампард и Дидие Дрогба: " Можете да го направите, както и ние. Ще се видим в Мюнхен". На вчерашната тренировка на Челси вратарят Чех се пошегува, че е получил подробни тактически разяснения как да бъде преодолян Барселона.

Работата на Моуриньо срещу Барса и в помощ на Челси обаче не свършва дотук. Помощникът му в Реал (Мадрид) Руи Фариа е предоставил на своя колега на “Стамфорд Бридж” Стив Холанд обстоен тактически анализ от двубоя Барселона – Реал (Мадрид) 1:2. С успеха на “Камп Ноу” “белите” си осигуриха титлата и спряха атомното нападение на каталунците. Подобно нещо трябва да направят и играчите на Челси, за да съхранят единия гол аванс преди днешния реванш. “Моуриньо винаги се спотайва някъде там”, пише “Сън” в днешния си брой по повод помощта на португалеца към бившия си отбор./БЛИЦ