Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо изрази своята благодарност към феновете на тима за топлото посрещане преди домакинската победа над Хъл Сити (2:0) в първия кръг от Висшата лига.

„Беше фантастично. Това е нещо, което не се забравя. Кара ме да мисля, че направих правилния избор, като се върнах – аз съм един от тях, затова съм доволен и толкова щастлив. Стига толкова. Нуждая се моят отбор да се радва на подкрепа. Нуждая се те да пеят имената на моите играчи. Аз знам, че ме обичат, това е една от причините да се върна, но сега е мой ред да работя за тях, а те да подкрепят отбора“, сподели Специалния.

„Заслужихме победата и няма съмнение в това. Изиграхме брилянтно първо полувреме с висока интензивност, качество, страхотно движение и футбол. С такова първо полувреме е нормално след почивката нещата да са различни. Намалихме темпото, защото предсезонната подготовка не беше лека, а през седмицата повечето играчи бяха с националните си отбори“, допълни португалецът, настояващ всички вече да го наричат Щастливия.