Старши треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо остана доволен от играта на неговите възпитаници въпреки загубата с 2:3 от Барселона в реванша за Суперкупата на Испания. След 2:2 в първия мач каталунците спечелиха първия си трофей за този сезон.

"Получи се истински спектакъл от първата до последната минута. За съжаление в края малко не ни достигна да победим, но не искам да критикувам играчите си. Не смятам, че Марсело трябваше да бъде изгонен. Не мога да кажа, че съм щастлив, след като не спечелихме трофея, но пък съм доволен от развитието, което отборът показа. Пък и тази купа не е особено значима", коментира Моуриньо.

"Играчите бяха фантастични и в двата мача. Вижда се, че колкото повече работим, толкова по-добре изглежда отбора. Ако погледнете последните ни сблъсъци с Барса, ще видите, че двата тима са доста равностойни. Няколко пъти завършихме наравно, преди ние победихме, сега пък те. Определено мисля, че отборът ни се представя все по-добре в мачовете срещу този съперник", добави още Специалния. /БЛИЦ