Треньорът на испанския шампион Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо заяви, че ще пусне Гонсало Игуаин да играе като защитник, иронизирайки въпрос за кадровите проблеми в защита на Белия балет преди утрешното гостуване на Майорка в Примера Дивисион.
 
"Утре Игуаин ще е ляв бек. Бърз е, бележи голове. Той ще е ляв бек утре”, сподели иронично Моуриньо на пресконференцията преди сблъсъка с балеарците.
 
"Серхио Рамос е добре, ще играе. Неговият проблем не е мускулен, по-различен е. Мисли за отбора, знае, че тимът има проблеми отзад. В кондиция е, иска да играе и ще играе. Имаме проблем с Начо. В дублиращия тим е централен защитник, а тук е ляв бек. В първия отбор няма как да го пусна в центъра на отбраната. Модрич продължава нормалния период на адаптация. Всеки път играе все по-добре. Може и да не играе утре, но съм доволен от него. Може да играе на всяка позиция, на номер 6, на номер 8, на номер 10. Затова е тук, знаем, че може да ни даде много", призна Специалния.
 
"Майорка е добър отбор. Играе силно като домакин. Капарос е добър треньор и мачът ще е тежък. Ако направим реми или победим, ще е с преживени трудности", завърши португалецът.