Наставникът на Интер Жозе Моуриньо сподели на пресконференцията преди финала с Байерн, че в момента не мисли за Реал (Мадрид). Сблъсъкът за определянето на победителя в Шампионската лига за този сезон е тази вечер от 21:45 часа на стадион "Сантяго Бернабеу".

"Не мисля за Реал в момента, а само за мача с Байерн. Не мога да кажа дали това ще е последният ми мач начело на Интер. След мача утре всеки може да продължи обикновения си живот, но не и аз. Някои ще отидат на световно първенство, други ще прекарат ваканция на море, а трети ще заминат на планина. Някои ще останат в Интер, а други - не. Ще реша какво да правя", заяви португалският спец.

"Искам моят отбор да играе, следвайки мечтите си. Спечелването на Шампионската лига е мечта за всеки", продължи Специалния преди битката с Байерн.

"Никой не е очаквал Байерн и Интер да стигнат до финала. Всички мислеха, че Барселона, Реал, Манчестър Юнайтед или Челси ще вземат трофея

"Преди финала в Шампионската лига, когато бях начело на Порто през 2004 година, знаех, че отивам в Челси. Това, което знам сега е, че Реал има велика история и не се страхувам да науча още от нея. Не знам нищо за настоящите амбиции на клуба", каза още Моуриньо.

Той определи финала с Байерн като извънредно събитие за всички в Интер и най-вече за феновете. "За феновете този мач е нещо сензационно, невероятно. 45 години са прекалено много. Повечето от тях все още не са били родени, когато техният тим за последен път спечели европейската титла. За нас успехът е мечта, но не е мания", каза Жозе Моуриньо. /БЛИЦ