Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обяви, че в момента Манчестър Сити е най-добрият отбор във Висшата лига и за „сините” от Лондон е добре да се изправят срещу „гражданите” в 1/8-финалите на ФА Къп.

„Целта ни е да продължаваме да се развиваме, а това става най-добре в големите мачове. Играем срещу един от най-силните отбори в света два пъти в рамките на 15 дни, на един от най-добрите стадиони, където те победиха убедително големи отбори като Арсенал, Тотнъм и Юнайтед. Това е добре за нас”, сподели Моуриньо.

„Ако загубим, ще отпаднем от най-добрите. Ако не загубим, ще бъде фантастично. Готови сме да отидем там и да се забавляваме. Ще отидем там с нагласа за успех. Няма какво да губим, напрежението в върху тях и те могат да загубят всичко. Все пак, те са отбор изграден, за да побеждава.Те чувстват същото нещо, което аз чувствах тук през 2004 година, 2005, 2006, 2007. Те са най-добрият отбор и трябва да печелят и ако ние тогава не успяхме да го направим, те ще се почувстват по същия начин“, допълни Специалния.