Старши треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо направи изненадващо изявление в навечерието на реванша от осминафиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед. “Очаквам домакините да се защитават, когато ние владеем топката и в същото време да играе много офанзивно, тя е тяхно притежание. Игуаин и Бензема са добре. Всички взеха пълноценно участие в тренировката с изключение на Касияс, заяви Моуриньо на задължителната пресконференция.

- След първата ни победа срещу Барселона се класирахме на финала за Купата. След това отново спечелихме, но знаем, че не може да се борим с тях за титлата. Съдбата ни в Шампионската лига ще се реши утре. Юнайтед влезе в отлична форма - този отбор не губи с месеци. Ние също изглеждаме нелошо, но кой знае какви фактори ще повлияят на крайния резултат. Утре светът ще спре, за да гледа този мач".

"Няма да е трагедия и няма да плача, ако паднем. Не се притеснявам, че Шаби и Рамос “висят” с картони и могат да пропуснат първия четвъртфинал в Шампионската лига. Играл съм много пъти срещу сър Алекс Фъргюсън. За последно се срещнахме, когато бях начело на Интер. Тогава аз бях на губещата страна. Когато стана на 71 години, бих искал все още да съм треньор, при условие, че съм здрав. Имам около 20 мача на “Олд Трафорд”, но статистиката не ме вълнува”, подчерта треньорът на Реал (Мадрид).