Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо заяви, че няма да гледа днешния 1/4-финален реванш от Шампионската лига между Барселона и Милан.
 
Срещата се очертава да бъде доста интересна, тъй като двата тима направиха нулево равенство на “Джузепе Меаца” преди седмица. Моуриньо разкри, че вместо двубоя на “Камп Ноу” ще гледа мача между Байерн и Олимпик (Марсилия).
 
“Планирам да гледам Байерн – Олимпик, тъй като един от тези два отбора ще ни бъде съперник полуфиналите, ако се класираме. Това е мачът, който ме интересува и точно затова ще гледам именно него”, заяви Специалния.
 
“Барселона – Милан ще бъде голям мач, може би най-инерестният от четвъртфиналите, но в този момент за мен този двубой не означава нищо”, допълни Моуриньо.
 
Реал (Мадрид) вече е прекрачил към полуфиналите на Шампионската лига, тъй като спечели с 3:0 гостуването си на АПОЕЛ (Никозия). Моуриньо призна, че няма да прави много промени в състава си, но най-вероятно Анхел ди Мария ще получи по-голям шанс за изява.
 
“Малцина вярват, че АПОЕЛ може да спечели с 4:0 в Мадрид, но ние трябва да уважаваме нашите фенове и противника. Няма да правя много промени в състава и ще излезем на “Сантяго Бернабеу” със силен отбор. Ди Мария тъкмо се възстанови от контузия има нужда от игрова практика. Срещу Осасуна се справи добре. Няма да играе през целия мач в сряда, но със сигурност ще бъде на терена повече от 10 минути”, заяви 49-годишният португалец.