Треньорът на Интер Жозе Моуриньо обяви състава си утрешния мач срещу Барселона за Шампионската лига. Това стана на редовната пресконференция преди срещите от турнира.

Португалският специалист винаги обявяваше предварително стартовата си единадесеторка, докато бе начело на Челси. Това е традиция, която той спазва и като треньор на Интер.

„Ще играем в същия състав като в дербито с Милан. Единствената въпросителна е дали да бъде Деян Станкович или Съли Мунтари”, заяви Специалния преди да назове останалите играчи от състава.

Срещу Барселона „нерадзурите” ще играят в схема 4-3-1-2 и ще бъдат в състав: Жулио Сезар, Майкон, Лусио, Валтер Самуел, Кристиан Киву, Хавиер Санети, Станкович (Мунтари), Тиаго Мота, Уесли Снайдер, Самуел Ето`о и Диего Милито.

По време на пресконференцията бе засегната и темата със завръщането на Златан Ибрахимомич на „Джузепе Меаца”, след като през лятото бе продаден на Барселона.

„Загубихме супер играч като Ибрахимович, но привлякохме петима футболисти с прекрасни качества вместо него, заяви Моуриньо. – В нашия състав имаме много качествени футболисти, но трябва да създадем отбор.”/БЛИЦ