Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не се яви на днешната пресконференция преди гостуването на Хетафе през уикенда. Специалния прати на брифинга с медиите помощника си Айтор Каранка. Моуриньо не за първи път не се явява пред медиите и залага на асистента си.

"За съдиите ние говорихме след края на мача за Купата на краля. Видяхте там какво се случи. Сега други говорят за съдиите. Няма какво повече да кажа", заяви Каранка, намеквайки за Барселона. Ръководството на каталунците начело с президента Сандро Росей коментира действията на реферите в последните няколко кръга. Според шефовете срещу Барселона е имало няколко грешки, които са коствали точки в гонитбата с Реал. Росей заяви, че се надява до края на първенството съдиите просто да бъдат обективни и да свирят с еднакъв аршин мачовете на Реал и Барселона.

“Шаби Алонсо вече тренира с нас и е много добре. Ди Мария все още не е готов на 100 процента. Гранеро е страхотно момче. Използваме го все по-често, защото групата е малка", продължи асистентът на Жозе./БЛИЦ