Мениджърът на английския шампион Челси Жозе Моуриньо очаква пет отбора да се борят за титлата във Висшата лига през новия сезон.

„Имаме пет отбора, които ще се борят за титлата, но само един ще спечели и един от нас ще играе в Лига Европа. Това е реалността, пет отбора за четири места в Шампионската лига, само един ще е шампион и един ще играе в Лига Европа“, коментира Специалния, без да назовава имената на отборите, които ще конкурират Челси в битката за титлата.

Португалският специалист изчисли, че Челси е похарчил по-малко от Арсенал, а в същото време спечели титлата в Англия. „Ако сметнете сумите, които клубовете са похарчили през последните три-четири години, мисля, че може би ще останете изненадани. Вземете калкулатор. Това е един от най-лесните начини, а и няма място за спекулации по този начин. Арсенал купи фантастичен вратар и това е позиция, която е много важна за всеки отбор. Ако сложите в сметката Йозил, Санчес, Чеймбърс и Дебюши може би ще се изненадате. Това е фантастичен отбор с добри играчи и фантастичен вратар. Те са повече от готови да атакуват титлата. Всеки от нас очаква да спечели трофея“, каза още Моуриньо.