ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо избухна след 1:1 със Сасуоло навън в мач от междинния кръг на Серия А. Португалецът този път се нахвърли  върху футболистите си и отсече, че ще бие шута на един от тях. Нещо, което рядко се случва да бъде казано пред медиите.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Мисля, че играхме добре, близо до предела на възможностите си. Предишните дни бяха трудни, но подходихме позитивно и с правилната нагласа. Искахме да спечелим и контролирахме мача. Сасуоло не е лесен съперник, много са бързи при контраатаките“, започна Специалния.

„Жал ми е, че непрофесионалното отношение на един човек провали усилията на останалите. Не казах нищо подобно за Рожер Ибанес след грешката му срещу Лацио, защото той се държи като истински професионалист. Играчите знаят, че е нормално да се допускат грешки. Днес обаче видях несериозно поведение. Некоректно към съотборниците. И за това съжалявам най-много.. От кого съм недоволен? Няма да ви кажа. Но през януари той ще трябва да си намери нов клуб”, изсъска Жозе.

Според медиите в Италия футболистът, когото има предвид Моуриньо, е нидерландецът Рик Карсдорп. Бранителят влезе като резерва и направи редица гафове. При един от тях домакините организираха атака и изравниха. Нещо, което окончателно вбеси португалския треньор.
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК