Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо изобщо не е спокоен въпреки перфектния аванс, който има преди гостуването в Истанбул на Галатасарай.

Кралския клуб спечели с 3:0 първата среща и изглежда сигурен за полуфинала. “Това е двубой от огромно значение. 3:0 не гарантира нищо. Гледах видео на един отбор, който спечели първия мач с този резултат, а след това загуби с 0:3. Всичко може да се случи, така че ние се готвим максимално сериозно за това, което ни очаква”, заяви Моуриньо.

Той за пореден път обяви, че бъдещето му не зависи от това дали тимът ще успее да спечели Шампионската лига. “За мен миналото не е важно. Мисля единствено за настоящето и бъдещето и сега целта ми е да завършим максимално добре сезона. Случилото се в Шампионската лига няма да предопредели бъдещето ми”.

Той потвърди, че Пепе има мускулна контузия, но не каза категорично, че бранителят няма да играе: “Ако Пепе не може да вземе участие, тогава Албиол ще бъде титуляр. Разполагаме с достатъчно силни централни бранители, на които имам доверие”.
Моуриньо коментира и защо четирима вратари са пътували с тима. „Не исках да оставя Хесус сам на базата. В Манчестър също отидохме с четирима вратари, дори и след като Касияс не можеше да играе, така че няма нищо необичайно в това”, подчерта Специалния.