Челси продължава да се представя трагично от началото на сезона. Лондончани загубиха и от Лестър вчера с 1:2. "Сините" от "Стамфорд" са на 16-то място само на една точка от зоната на изпадащите. След края на двубоя Жозе Моуриньо беше съкрушен и даде доста откровено интервю пред медиите.

"Едно от най-добрите ми качества като мениджър е да чета играта на противника и да го смилам за играчите си. Разглеждам всеки детайл и им го посочвам. И после получаваме два гола, като тези от Лестър... Това не мога да го приема, прекалено ми е трудно. Чувствам се така, сякаш работата ми е предадена от играчите", заяви Моуриньо.

"Просто ни е трудно да бележим голове, когато някои от играчите в тази зона не са на ниво. Това е очевидно и всеки го забелязва. И когато имаш повече от един футболист, който не е на нивото си, в няколко ключови позиции, става трудно да се бориш за целите си", добави португалецът.

Жозе обаче призна, че Челси вече няма никакви шансове за Топ 4 въпреки че до скоро смяташе, че въпреки трудния старт нещата могат да се поправят. "Не знам да работя по друг начин, освен този, който прилагам сега. Винаги гледам да съм на топниво в ежедневната си работа. И ако трябва да съм честен, нямам нито една забележка към играчите си в тренировките."

"Миналата година работихме забележително с тях и спечелихме титлата. Тогава успях да ги кача на ниво, което даже някои от тях не подозираха, че могат да достигнат. Този сезон са напълно различни, разбира се - не всичките. Но е очевадно, че за някои от тях трудностите идват в повече."

"Това си личи и от резултатите. А след такива резултати, определено нямаме никакви шансове за място в Топ 4, те бяха абсолютно разбити", сподели още мениджърът на лондончани след двубоя с Лестър.