Треньорът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо и ръководството на клуба изумиха щаба на Челси преди 1/8-финала-реванш от Шампионската лига тази вечер. Първият мач в Милано завърши 2:1 за италианския първенец.
Специалния заведе екип от 50 души, отговарящи за всичко необходимо на отбора при визитата в Лондон. Цифрата не включва цялата делегация на Интер, това са само хората, които са най-близо до Моуриньо - помощници, масажисти, лекари, домакини и други. Огромната група се почерпи стабилно вчера в един от най-тузарските италиански ресторанти в английската столица. В края на вечерта сметката, която президентът на "нерадзурите" Масимо Морати ще трябва да плати, е била 4000 английски лири.

“Беше страхотно да приемем толкова голяма група от италианския шампион, но щеше да е още по-добре, ако и отборът бе дошъл с тях. Сервитьорките и целият ни персонал щяха да се радват много, ако имаха възможност, да се срещнат на живо с Жозе и звездите на отбора му", коментира собственикът на ресторанта./БЛИЦ