Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо, хвърли вината за домакинското равенство 0:0 срещу Саутхямптън върху съдията Крейг Поусън. Португалецът имаше претенции за игра с ръка на Йошида в 33-ата минута.

“Неприятни 90 минути за нас днес и особено онази минута, в която реферът не ни даде чистата дузпа. Говорих със съдиите, но какво от това? Не съм доволен от това решение. Крейг Поусън имаше лек двубой днес, защото футболистите играеха чисто и само за победа. Не ни дадоха наказателни удари и в два предишни мача”, заяви Моуриньо.

“Няма от какво друго да съм недоволен. Играхме достатъчно силно, че да създадем положения, но пропуснахме чисти положения. Равенствата не са хубаво нещо особено когато не можеш да разчитат на половината си отбор. В последните ни две домакинства губехме точки, но аз нямаше с какво да променя нещата, защото не разполагах с играчи, които да ми свършат работа. Видяхте тази вечер: Ромелу Лукаку пропусна още в началото, а минута след това вече беше аут. Все пак не мисля, че футболистът на Саутхямптън го нарани умишлено. Уесли Хут просто играеше за топката. Нямахме късмет, а и лекарите казаха, че трябва веднага да направим смяна“, допълни мениджърът на Юнайтед.